Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از منطقه آزاد چابهار ناصر آبروش بیان کرد :  دانشگاه بین‌المللی چابهار بعنوان دانشگاه نسل چهارم همچنان پیشتاز در فناوری‌های نوین است لذا به همین منظور این سامانه می‌تواند از وقفه‌ به وجود آمده در تحصیل دانشجویان جلوگیری کند.

وی افزود: براساس برنامه ریزی انجام شده ظرفیت سامانه آموزش الکترونیک در مقاطع مختلف تحصیلی، به صورت غیرحضوری برای ۲۰۲ کلاس و هزار و ۸۰۰ کاربر در هفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار گفت: این سامانه قابلیت دفاع کلیه پایان نامه ها و همچنین آموزش های آنلاین و ارتباطات بین المللی را دارد.

وی با اشاره به اینکه لینک سامانه آموزش الکترونیک دانشگاه به نشانی ، www.iuc.ac.ir است، خاطرنشان کرد: دانشگاه بین المللی چابهار دارای ۱۳ رشته در مقطع کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته و ۹ رشته در مقطع کارشناسی ارشد است.

سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار از دیگر ظرفیت های پایگاه دانشگاه کتابخانه آنلاین، سایت های پژوهشی، نشریات و برطرف کردن سایر نیازمندیهای دانشجویان ذکر داد.

آبروش ادامه داد: دانشجویانی که دسترسی به رایانه ندارند، می توانند با مراجعه به سایت دانشگاه و با رعایت فاصله آموزش آنلاین خود را فراگیرند.

48

کد خبر 1372552

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان سیستان و بلوچستان دانشگاه بین المللی چابهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۱۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی

برای حل ریشه‌ای مشکل تورم و به طور مشخص کاهش سرعت رشد نقدینگی، برنامه‌های مستمر و بلندمدتی توسط دولت سیزدهم و وزارت اقتصاد در نظر گرفته شده است؛ خدمت نوین برات الکترونیکی زنجیره تامین، یکی از این برنامه‌ها بوده است.

برات الکترونیک، نسخه به روز شده‌ای از ابزار شناخته شده‌ی برات است که سابقه‌ای طولانی (چند هزار ساله) در اقتصاد ایران و جهان دارد. در برات الکترونیک ویژه زنجیره تامین، علاوه بر تمام ویژگی‌هایی که برات (الکترونیکی) دارد، همواره شخص بدهکار (برات گیر) بانک است. یعنی بانک متعهد پرداخت پولی است که در سررسید به دارنده‌ی برات پرداخت می‌شود. به خاطر الکترونیکی شدن زیرساخت انتشار برات، تمامی فرآیند‌های صدور، انتقال، تنزیل و تسویه برات به شیوه‌ی الکترونیکی انجام می‌شود. موضوعی که علاوه بر تسهیل فرآیندها، سرعت و دقت انجام تراکنش‌ها را افزایش می‌دهد. 

 سامانه سفته و برات الکترونیک وزارت اقتصاد از بهمن ماه سال ۱۴۰۰ شروع به کار کرده است. تا امروز تعداد ۱۷ بانک برای صدور سفته و برات الکترونیک به این سامانه متصل شده‌اند.

 گفتنی است، آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی امروز شنبه ۸ اردیبهشت ماه با حضور خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی و اکرمی، رئیس خزانه داری کل کشور  برگزار شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • روز ماما در سال ۱۴۰۳ چه روزیه + تاریخ، معرفی رشته مامایی و بازار کار
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • آغاز به کار سامانه جامع خرید تضمینی گندم
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • آغاز به کار سامانه جامع برای خرید تضمینی گندم
  • آغاز عملیات خرید تضمینی گندم در ۵ استان کشور
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • فرصت تغییر محل آزمون پایان ترم برای پیام‌نوری‌ها
  • راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید