Web Analytics Made Easy - Statcounter

در راستای افزایش تعاملات بین‌المللی در حوزه آموزش میان دانشگاه بین‌المللی چابهار و دانشگاه کراچی واقع در پاکستان طی نشستی به صورت مجازی با مدیران دانشگاه کراچی موضوعات مختلف مطرح و بررسی شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، در راستای افزایش تعاملات بین‌المللی در حوزه آموزش میان دانشگاه بین‌المللی چابهار و دانشگاه کراچی واقع در پاکستان طی نشستی به صورت مجازی با مدیران دانشگاه کراچی موضوعات مختلف مطرح و بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناصر آبروِش اظهار داشت: در این جلسه موضوعات مختلفی ازجمله بورسیه بین‌الملل، آزمون آیلتس، مسائل فرهنگی و بورس بومیان مستقر در مرز ریمدان در حوزه پاکستان مطرح شد.

وی ادامه داد: در همین راستا به دانشجویانی که خانواده‌های آن‌ها در دو طرف مرز ریمدان زندگی می‌کنند و به نوعی تابعیت دو کشور را دارند بورسیه تحصیلی ‌و پذیرش آزاد در راستای شیوه نامه‌ها اعطا می‌شود.

وی با بیان اینکه در کراچی چندین مجموعه دانشگاهی در حال تدریس زبان و ادبیات فارسی در مقطع کارشناسی هستند تصریح کرد: همچنین مقرر شد دانشجویان کشور همسایه و برادر( پاکستانی) که به زبان فارسی مسلط هستند در دانشگاه بین‌المللی چابهار به طرق مختلف و بر اساس شیوه‌نامه‌های داخلی بورس کامل، بورس تحصیلی و پذیرش آزاد برای دو سال آتی به منظور گسترش ارتباطات در نظر گرفته شود.

سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به موضوع اشتراکات بین دو دانشگاه پرداخت و گفت: به عنوان مثال در رشته‌های مورد نیاز چابهار و کراچی می‌توانیم در مباحث آموزشی تا مقطع کارشناسی ارشد رشته‌های انیمیشن و تولید محتوا، پتروشیمی، آی‌تی و فولاد و گردشگری همکاری‌های مطلوبی داشته باشیم و در واقع بحث مهم تبادل رشته و دانشجو رقم بخورد تا نقش آموزشی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی ، امنیتی مرزها پایدار بماند.

وی اضافه کرد: البته به دنبال رشته‌هایی هستیم که مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باشد و این موضوع برای ما حائز اهمیت است و همچنین پس از انعقاد تفاهم‌نامه، آموزشگاه زبان اردو نیز در دانشگاه بین‌المللی چابهار راه‌اندازی خواهد شد.

آبروِش ادامه داد: در این نشست مقرر شد پیش‌نویس اولیه تفاهمنامه طی ۱۰ روز آینده تهیه و در نخستین زمان ممکن مبادله شود.

وی با بیان اینکه چابهار و کراچی ظرفیت مناسبی برای همکاری دارند افزود: پیگیری این موضوع به این علت است که طی سال‌های آینده دانشگاه بتواند به عنوان موتور توسعه نقش خود را در خصوص مهمترین بندر راهبردی و پایتخت دریایی جمهوری اسلامی ایران و بندر گوادر به عنوان مهمترین بندر کشور پاکستان در قالب شریک تجاری فعالیت کند و ضمن تبادل اطلاعات آموزشی از ظرفیت‌های طرفین استفاده شود.

این نشست به صورت مجازی و با حضور نماینده وزارت امور خارجه در چابهار، سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کراچی، دکتر بیگیان نماینده روابط بین‌الملل، سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار و قائم مقام دانشگاه کراچی و مدیران آموزشی برگزار شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان دانشگاه چابهار دانشگاه بین المللی چابهار دانشگاه کراچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۲۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی

سجاد دادفر با اشاره به ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری فراوان کرمانشاه، گفت : کرمانشاه استانی سرشار از ظرفیت‌های گردشگری در حوزه‌های مختلف طبیعت گردی، روستاگردی، فرهنگی، تاریخی، دفاع مقدس و مذهبی است. 

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه رازی کرمانشاه تاکید کرد: با وجود اینکه ظرفیت‌های گردشگری کرمانشاه در حوزه گردشگری بسیار زیاد است، اما متاسفانه تاکنون رشته گردشگری در کرمانشاه راه اندازی نشده است. 

وی به توجهی که در سال‌های اخیر به مقوله گردشگری در کرمانشاه شده اشاره کرد و گفت: باتوجه به اینکه استاندار کرمانشاه، گردشگری را به عنوان اولویت توسعه استان معرفی کرده و از طرفی در سطح کلان کشوری نیز نوع نگاه از اقتصاد نفتی به سمت شاخص‌های دیگر تغییر یافته، ما نیز در دانشگاه رویکرد توجه به گردشگری را در دستور کار قرار داده ایم. 

دادفر از آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی خبرداد و افزود: پروسه اخذ مجوز راه اندازی این رشته از وزارت علوم را آغاز کرده ایم و امیدواریم با پیگیری و حمایت مسئولین استانی در ماه‌های آینده آن را به سرانجام برسانیم. 

وی تاکید کرد: در کنار اقداماتی که برای اخذ مجوز راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی آغاز شده، فراهم کردن زیرساخت‌های لازم همچون جذب اساتید این رشته در دستورکار قرار گرفته است. 

وی افزود: باتوجه به اینکه در این استان حدود ۴۲۰۰ اثر تاریخی از ادوار مختلف وجود دارد و این استان را به یکی از غنی‌ترین استان‌های کشور در حوزه آثار تاریخی تبدیل کرده، طی سال‌های گذشته رشته باستان شناسی در دانشگاه رازی ایجاد شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • ماجرای جنجالی شدن اهدای دکترای افتخاری به رئیسی
  • بررسی یک ادعای بی‌اساس/ داستان دکترای افتخاری رئیسی از بزرگترین دانشگاه پاکستان چیست؟
  • ماجرای اهدای دکترای افتخاری به رئیسی و انتقادی که گاف از آب درآمد!